Print

Projecten

Zijn eigen groep 'Moon Express' , waar hij instaat voor saxofoons, dwarsfluit, zang en composities.  Bekijk meer op www.moonexpress.be

'OrgaX'  een duo met organist/zanger Marnix De Cat (van o.a. Capilla Flamenca) waarmee zij een unieke combinatie van saxofoon en pijporgel brengen, in een eigen stijl die onder geen noemer valt. Bekijk meer op http://www.orgax.be

'La Gazz' met percussionist Hans Forceville en een DJ (naargelang de gig). Lounge of beuken!

 

Historiek

Hugo was jaren vast lid was van de vernieuwende formatie 'Wizards of Ooze' waarmee hij, zoals met zijn eigen formatie, door heel Europa toerde.

Hugo speelde bij verscheidene bekende jazz-, pop- en soulbands zowel in Nederland als in België. Ook wordt hij veel gevraagd als studiomuzikant en componeerde hij de muziek voor verscheidene reclamespots en tv- tunes (o.a de quiz “Quix”, de jeugdserie W817...) Vaak was hij ook te zien als sessie-muzikant in verscheidene huisorkesten op de televisie. In oktober 2000 tourde hij door Europa met Deep Purple als saxofonist. Tour 2000 "Deep purple in Concert" ( with Philharmonic orchestra)

Hij speelde bij, Yasmine, LSP Band, Jean-Bosco Safari, PP Michiels, Hervé Martens, Jo Lemaire, Sweet Coffee, ‘Barbara Dex gospel Experience’, Hooverphonic, Mark King (Level 42) , J.T. Taylor (Kool & The Gang), 'Bourbon Straight Jazz Kwartet', met Bart Quartier op vibrafoon, El Tattoo del Tigre, ‘Raymond van het Groenewoud’ en ‘De straffe mannen’, ‘Zita Swoon’, en ‘Hommage à Brel’ met Filip Jordins et Les Chopins des petits matins.  'Wizards of Ooze'.